gimSa online

Les classes online del gimSa t’ajuden a mantenir el cos actiu per conservar l’energia i reforçar el sistema immunitari, i així aconseguir preservar la salut en bon estat.

Emetem classes online en català pels nostres alumnes, de dilluns a divendres: matí, tarda i nit. Fem vídeoclasses variades de Pilates i de Iogalates dissenyades perquè tothom les pugui seguir des de casa.

Busca un lloc de casa on hi tinguis prou espai per poder fer tots els exercicis i on hi tinguis connexió a internet. Necessites un matalàs o màrfega, roba adequada i un parell de coixins.

Per augmentar la diversitat de les classes i treballar d’una manera diferent les parts del cos, també fem servir elements que tenim a casa com una tovallola, una cadira, un pal d’escombra o fregona…

 

HORARI ONLINE 2O20

Dilluns, dimecres i divendres  MATÍ 8:00, 9:00 i 10:00  TARDA 19:00, 20:00 i 21:00

Dimarts i dijous  TARDA: 19:00

Per més informació: truca al 637 447 490

(Si necessites un altre horari posa’t en contacte i mirarem d’adaptar-lo)

Et pots subscriure els dies i classes que vulguis per només una tarifa plana de 25€/mes, gaudiràs d’un tracte directe i personal. Fem servir un sistema que funciona i que t’ajuda a ser constant.

No et preocupis si no tens compte a PayPal, també et pots subscriure, has d’anar directe al botó gris que et sortirà a sota la pantalla al clicar el botó de PayPal Subscribe i podràs pagar amb la teva targeta com a usuari convidat.

Si tens compte a PayPal la subscripció encara és més senzilla omple amb les dades del teu compte de PayPal i clica el botó blau.

Et pots subscriure ara mateix clicant el botó PayPal Subscribe i comença a tenir cura de la teva salut!

Gaudiràs de 10 dies de franc per provar-ho, abans de que es demani el pagament.