Reformer

Podem dir que el reformer és la màxima expressió del mètode creat per Joseph H. Pilates. Aquella màquina primària i artesanal no només ha sobreviscut el pas del temps sinó que ha anat evolucionant i ha anat incorporant diferents complements. Avui el reformer és un dels aparells més moderns i de més èxit que es poden trobar als estudis, gimnasos i sales de fitness.

El mètode pilates és una de les modalitats d’exercici físic que genera més interés en l’actualitat i no hi ha dubte de que de totes les màquines ideades pel seu creador, el reformer és la més popular. Avui s’utilitza en molts àmbits: per la preparació física de ballarins i esportistes, en tractaments de rehabilitació o per la millora de les condicions físiques de qualsevol persona que precisi un entrenament de baix impacte. És ideal per enfortir i tonificar els músculs sense perjudicar les articulacions. L’equipament del reformer unit a les múltiples possibilitats d’ajustar els nivells de resistencia dels resorts i molles, l’han convertit en una màquina molt versàtil, fàcil d’adaptar a les necessitats de cada client i als objectius que es volen aconseguir.

Al gimSa fem classes amb el reformer de grup molt reduït, de 4 persones, on treballem amb el mat i la màquina, i també amb altres complements. També fem classes personals de reformer d’una i dues persones.

 

imagotip gimSa